Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Μαρκέλλα Καπλάνη
Μαρκέλλα Καπλάνη  thumbnail

Μαρκέλλα Καπλάνη

Η Μαρκέλλα Καπλάνη έλαβε το προπτυχιακό της (B.Sc.) στην Ψυχολογία από το Empire State College της Αμερικής και εν συνεχεία εξειδικεύτηκε στην Κλινική-Συμβουλευτική Ψυχολογία μέσω των μεταπτυχιακών της σπουδών (M.A.) από το LaSalle Univeristy. Η κα. Καπλάνη είναι, επίσης, κάτοχος πιστοποίησης
στην Ειδική Αγωγή (PgCert).


Η κα. Καπλάνη έχει εκτενή εμπειρία στην εφηβική και παιδική ηλικία, συμβουλευτική γονέων, όπως και σε θέματα άγχους, κατάθλιψης και αυτο-εκτίμησης. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε προγράμματα στήριξης ατόμων με ψυχικές ασθνένειες στο Κέντρο Ημέρας του Nέου Kόσμου, ενώ παράλληλα έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στους δημότες Αγίου Δημητρίου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας που παρέχει ο δήμος.


Στην παρούσα φάση η κα. Καπλάνη είναι Επιστημονική Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού και Εκπαιδευτικού ΚέντρουNorma Vitae (www.normavitae.com) καθώς και Διευθύντρια Προγράμματος Ειδικής Αγωγής σε ιδιωτικό Αμερικάνικο εκπαιδευτήριο, υποστηρίζοντας μαθητές όλων των ηλικιών ακαδημαϊκά αλλά και συμβουλευτικά.

Επικοινωνία: markella.kaplani@gmail.com


Επικοινωνία: markella.kaplani@gmail.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X