Grass… test με Σίτι, χτύπησε ο Φουστέρ

Το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας του δίνει σήμερα το βράδυ (22.00, Novasports 1) ο Ολυμπιακ΄πος εναντίον της πρωταθλήτριας Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, στη Μινεσότα. Οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν τον όμιλο στο τουρνουά ICC και για να προκριθούνσ τον τελικό πρέπει να νικήσουν στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και να χάσει η Λίβερπουλ από την Μίλαν στο άλλο ματς. 
 
Η προπόνηση έγινε με πολλά προβλήματα. Το TCF Bank Stadium όπου θα γίνει το ματς είχε απαράδεκτο αγωνιστικό χω΄ρο κι ο Μίτσελ με τους παίκτες μεταφέρθηκαν σε άλλο γήπεδο, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Σεν Πολ, όπου γυμνάστηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή και… κεραυνούς. Τα προβλήματα προκάλεσαν την προσωρινή αποχώρηση περίπου 100 φίλων του ποδοσφαίρου που ήθελαν να δουν την προπόνηση της ελληνικής ομάδας. 
 
Νοκ άουτ από το πρόγραμμα και από το σημερινό ματς βγήκε ο Νταβίντ Φουστέρ λόγω ενός χτυπήματος χαμηλά στο πόδι, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Απόντες θα είναι και οι Αμπιντάλ, Χολέβας, Μπονγκ, Γιαταμπαρέ που έμειναν για θεραπεία στο Νιου Τζέρσεϊ. 
 
Για το σημερινό ματς έχουν προπωληθεί περίπου 30.000 εισιτήρια και ο καιρός προβλέπεται καλός την ώρα της αναμέτρησης απέναντι στα αστέρια του Πελεγκρίνι που χαρακτήρισε πολύ δυνατό αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα