Επιλογές από Μεξικό και Βραζιλία

195   ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ   2       1,80
 
Η Πουέμπλα έδειξε προβλήματα από τη μέση και μπροστά κόντρα στη Βερακρούζ (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Αναμενόμενο, καθώς δεν είναι και από τις πλέον δημιουργικές ομάδες της κατηγορίας. Απέχει παρασάγγας ποιοτικά από την αντίπαλό της, αναμένεται απόψε να… βγάλει όλο το 90λεπτο στην άμυνα.
 
Η Αμέρικα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά όμως, μετράει δύο νίκες σε δύο ματς, κάτι που συμβάλει αρκετά στην καλή ψυχολογία την οποία έχει. Το έχουμε ξαναγράψει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο Μεξικό βάσει ρόστερ, περιμένουμε να το δείξει απόψε στο γήπεδο σε μία έδρα όπου έχει τρία σερί τρίποντα και μόλις μία ήττα στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της. Είναι ένα «διπλό» το οποίο «βλέπουν» αρκετά και οι μπουκ αν αναλογιστούμε την απόδοση η οποία είναι αρκετά χαμηλή για 3η αγωνιστική.
 
205   ΛΕΟΝ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ    1       1,70
 
Η Λεόν δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα (δύο σερί ήττες) και όσο να’ ναι υπάρχει μία δυσφορία στο εσωτερικό της. Δεν ξέχασε ασφαλώς την μπάλα που ήξερε, η ίδια ομάδα με πέρυσι είναι που κατέκτησε τον τίτλο και στα δύο τουρνουά. Βρέθηκε σε άσχημο βράδυ σε αυτά τα δύο ματς και ο τερματοφύλακάς της Γκσπούρνινγκ και… έδεσε το γλυκό. Τον κάλυψαν συμπαίκτες και προπονητής του, λογικό αφού είναι από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Απόψε της δίνεται η ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα κόντρα σε μία ομάδα που είναι του… χεριού της.
 
Η Μονάρκας έμεινε… άσφαιρη και κόντρα στην Ατλας την προηγούμενη αγωνιστική (0-2, είχε φέρει 0-0 στην πρεμιέρα με την Τολούκα). Δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, δεν υπάρχει όμως καμία ανησυχία. Κατεβαίνει με 5-6 πιτσιρίκια στη βασική της ενδεκάδα και χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει το νέο της πλάνο. Την περιμένει δύσκολο βράδυ στη Λεόν, καθώς πηγαίνει σε μία από τις δυσκολότερες έδρες στο Μεξικό έχοντας αρκετούς άπειρους παίκτες που περιμένουμε να… κλατάρουν από την ατμόσφαιρα και την έλλειψη εμπειρίας από τέτοιους αγώνες.
 
ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
 
192   ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 2      2,10
 

Σχετικά άρθρα