«Ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός»

Για τη σπουδαία παρουσία του Ολυμπιακού στο ICC αλλά και για το δικό του μέλλον, μίλησε στη NOVA ο Κώστας Μανωλάς μετά την αναμέτρηση με τη Σίτι.
 
Ο διεθνής αμυντικός είπε ότι είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, σίγουρα η πρόκληση να μετεγγραφεί σε μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης είναι μεγάλη, αλλά θα γίνει ό,τι αποφασίσει ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
Ο Μανωλάς μίλησε:
 
Για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ: «Απ’ ότι είδαμε από τα αποτελέσματα αλλά και από τα παιχνίδια που έχουμε κάνει, σίγουρα μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δουλεύουμε καθημερινά, αφομοιώνουμε τα πράγματα που θέλει να κάνουμε στο γήπεδο ο προπονητής και όταν το κάνουμε αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο».
 
Για το αν είναι σημαντική η επικράτηση κόντρα στη Σίτι, έστω και στα πέναλτι: «Όταν αγωνίζεσαι με έναν τεράστιο αντίπαλό όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι θέλεις κατ’ αρχήν να είσαι ανταγωνιστικός. Εμείς όμως απ΄ότι δείξαμε στο γήπεδο ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».
 
Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή με κάθε αντίπαλο: «Βέβαια. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα νοοτροπία νικητή απ’ όταν ιδρύθηκε μέχρι να πεθάνει, που δεν θα πεθάνει ποτέ».
 
Για το ενδεχόμενο να φύγει για ομάδα του εξωτερικού: «Το θέμα το διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός. Όπως έχω πει, στο τέλος θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός. Εγώ είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύω να θέλω να κάνω και ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Αν θέλει ο πρόεδρος της ομάδας να αποχωρήσω και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα.. Θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός. Θα δούμε».

Σχετικά άρθρα