Η ΕΠΟ είχε ενημερώσει

Μία ημέρα μετά τις αιχμές του Φερνάντο Σάντος προς την ΕΠΟ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι ενημέρωσε εγκαίρως τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό και μάλιστα του είχε προτείνει υποστήριξη σε περίπτωση που εκείνος επιθυμούσε να υποβάλει έφεση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

« 1.Η ΕΠΟ είχε ερωτηθεί από τη FIFA για το αν ο κ. Σάντος επιθυμεί να εκφράσει εγγράφως τις όποιες θέσεις η αντιρρήσεις του για το θέμα της αποβολής του στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα,ενόψει της έκδοσης απόφασης απο την Πειθαρχική Επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

2.Η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως τους κ.κ. Ρικάρντο Σάντος και Τάκη Φύσσα, για την υπόθεση αυτή, προτείνοντας μάλιστα να παρασχεθεί η συνδρομή των υπηρεσιών της.

3.Η ΕΠΟ δεν έλαβε απάντηση.Εξυπακούεται λοιπόν ότι η απόφαση να μην υπάρξει καμία παράσταση-απάντηση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA δεν ελήφθη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

4.Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδία την Τετάρτη 30/7/2014 και άμεσα ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ.»

Σχετικά άρθρα