Έτοιμος για μεγάλα πράγματα ο Βαλμπουενά

Με κάθε επισημότητα η Ντιναμό Μόσχας έκανε τα… αποκαλυπτήρια της μεταγραφής του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο άσο να παρουσιάζεται έτοιμος για μεγάλα πράγματα με τη νέα του ομάδα…

«Η Ντιναμό έχει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος του», ανέφερε ο διεθνής άσος στην επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού συλλόγου. Από την πλευρά του ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος της Ντιναμό Μπόρις Ρότενμπεργκ ανέφερε: «Εκφράζω την ελπίδα αυτή η υψηλού επιπέδου μεταγραφή θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο».

Να αναφέρουμε πως η Ντιναμό Μόσχας είχε συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ για τη μεταγραφή του 29χρονου διεθνούς μέσου, ο οποίος είχε ζητήσει προθεσμία για να δώσει τη δική του απάντηση. Τελικά, περίπου δυο μέρες μετά και συγκεκριμένα το Σάββατο, ο Βαλμπουενά είπε το «ναι» και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ντιναμό. Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, η ρωσική ομάδα έδωσε στους Γάλλους πάνω από 7,5 εκ. ευρώ!!!
Την Κυριακή η Ντιναμό ξεκίνησε δυναμικά το νέο πρωτάθλημα, αφού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής… σκόρπισε την Ροστόφ με 7-3!

Σχετικά άρθρα