Επίσημα στον ΠΑΣ ο Μανιάς

Και επίσημα ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχάλης Μανιάς αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι παρουσία του προέδρου κου Γιώργου Χριστοβασίλη και του Κίμωνα Κοκορόγιαννη ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στις συζητήσεις που έγιναν για την μεταγραφή του.
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Μιχάλης Μανιάς δήλωσε στο pasgiannina.gr
“Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή μου κο Πετράκη και τους συνεργάτες του κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου Τσελιόπουλο, καθώς επίσης και τον τεχνικό διευθυντή κο Δημήτρη Νιαρχάκο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την ευκαιρία που μου έδωσαν ώστε να ενταχθώ σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που πλέον είναι και δικοί μου.
Πιστεύω ότι έκανα ένα πολύ σωστό βήμα για την καριέρα μου, εφόσον ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο που την αγαπά και την ακολουθεί παντού”.
Ο Μιχάλης Μανιάς γεννήθηκε στις 20-2-1990, έχει ύψος 1,90 και βάρος 83kgr. Αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και με την ίδια ευκολία και στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης.
Προηγούμενες ομάδες: Απόλλων Καλυθιών, Ερμής Καλλυθιών, Μοσχάτο, ΠΑΟ Ρουφ, Α.Ο. Γλυφάδος, Απόλλων Σμύρνης (πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος Football League με 20 γκολ), ΑΡΗΣ.

Σχετικά άρθρα