Τον Σεπτέμβριο το προπονητικό του ΠΑΟΚ

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Ο κ.Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis λέγοντας πως: «Σε πρώτη φάση θα πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας το ΦΕΚ όπου θα είναι δημοσιευμένη η τροπολογία που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε. Τον Σεπτέμβριο θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο, αφού αυτό δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα καθώς είχαν προηγηθεί οι δημοτικές εκλογές, και επισήμως η εκλεγμένη δημοτική αρχή αναλαμβάνει τα καθήκοντά της τον Σεπτέμβριο».

Στον διαγωνισμό θα μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε πληρεί τις προϋποθέσεις. «Η προκήρυξη για τον διεθνή διαγωνισμό θα πρέπει να δημοσιευτεί για είκοσι μέρες. Στην συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν τις προτάσεις τους και μετά η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου θα τις αξιολογήσει και θα επιλέξει αυτή που θα πλειοδοτήσει. Έτσι θα απομένει η υπογραφή των συμβολαίων. Τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα, τα έχουμε αναλύσει όπως και τους όρους της σύμβασης», τόνισε ο ο δήμαρχος.

Από την άλλη μεριά ο Κστιν Λαζάρ επανήλθε με δηλώσεις του σε ρουμανική ιστοσελίδα και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε σχέση με παλαιότερες δηλώσεις του. Ο Λάζαρ είχε αφήσει υπόνοιες για κακή σχέση με τους ανθρώπους του δικέφαλου.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Πολλά από αυτά που είπα ερμηνεύτηκαν λάθος από τις τοπικές εφημερίδες. Ποτέ δεν θύμωσα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μόλις τέλειωσε η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα είχα προσφορές από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και από αντίπαλες ομάδες στην Ελλάδα. Αλλά δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και όταν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα συμφώνησα μαζί της να μείνω. Χάρηκα πολύ όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο κ. Σαββίδης και ενίσχυσε τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Είμαι δεμένος με τον ΠΑΟΚ 100% και το έχω αποδείξει, είναι η ομάδα που μου έδωσε πολλές χαρές», τόνισε ο Λάζαρ και συνέχισε λέγονται πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο η παρουσία του στον ΠΑΟΚ. «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που έπαιξα για τον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και ανεξάρτητα με την όλη κατάσταση, μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Ελπίζω αυτήν την εβδομάδα να πάρω τη σωστή απόφαση σχετικά με την νέα μου ομάδα».

Στα μεταγραφικά, δημοσιεύματα από την Σερβία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη για τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς. Ο 31χρονος αμυντικός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει μπει στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Ο Λούκοβιτς έμεινε ελεύθερος από τον Ζενίτ, ενώ είχε συμβόλαιο, και βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ομάδας. Ο πρώην παίκτης της Ρωσικής ομάδας, έχει περάσει από την Ουντινέζε στο παρελθόν και φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Σαμπντόρια .

Σχετικά άρθρα