Δέλλας: «Μην ακούτε και μη διαβάζετε τίποτα»

Ο Τραϊανός Δέλλας στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του τους συμβούλεψε να μην επηρεάζονται ούτε από τις καλές ούτε από τις κακές κριτικές και τους κάλεσε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Δέλλας τόνισε στα αποδυτήρια: «Η εικόνα μας ήταν καλή, παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας μας. Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Καλύπταμε σωστά τους χώρους, δεν αφήναμε κενά.

Οι γραμμές μας ήταν κοντά. Φυσικά, έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας για να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και αμυντικά και κυρίως μεσοεπιθετικά και στην κυκλοφορία της μπάλας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε. Γι’ αυτό μην ακούτε και μη διαβάζετε τίποτα. Ούτε τις καλές κριτικές ούτε τις κακές. Να κοιτάμε τη δουλειά μας, το πρώτο φιλικό ήταν».

Προπονήθηκε ο Μπρέσεβιτς 

Ευχάριστα νέα στα αγωνιστικά για την Ένωση, καθώς ο Ίβαν Μπρέσεβιτς μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα μέσα της περσινής και τον έβγαλε «νοκ-άουτ», επέστρεψε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη αποτέλεσε και έκπληξη, αφού οι περισσότεροι περίμεναν τον Κροάτη να μπει σε φουλ ρυθμούς κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Φυσικά, ο φορ της «Ένωσης» δεν είναι ακόμη στο 100%, ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας μπορεί ήδη να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Από τις διπλές προπονήσεις τις Δευτέρας, που πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων», απουσίαζε μόνο ο Άρης Σοϊλέδης, που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Την Τρίτη οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 08:00 και στις 19:00.

Σχετικά άρθρα