Παίζει με ένεση ο Λαγός

Ουδείς στον Παναθηναϊκό θέλει να απουσιάσει στο αποψινό παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης. Σε αυτούς ανήκει και ο Τάσος Λαγός. Ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού καθησύχαζε τη Δευτέρα τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και παρά τη διάταση στο πλάγιο κοιλιακό διαβεβαίωνε ότι θα παίξει στη ρεβάνς. Δεν την χάνει με τίποτα!

Ο Λαγός θα κάνει ένεση προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί και να μην τροποποιήσει τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου. Παίκτης στη μεσαία γραμμή με τα τρεξίματα του Λαγού δεν υπάρχει και εάν τελικά απουσιάσει θα είναι σημαντικότατη απώλεια. Λογικά τη θέση του θα κληθεί να πάρει ο Ντάνιελ Πράνιτς. Στην προπόνηση ο Αναστασίου δοκίμασε για λίγο στα χαφ το δίδυμο τον Πράνιτς – Λαγού με τον Μέντες στους αναπληρωματικούς. Δύσκολα θα το επιχειρήσει και στο παιχνίδι.

Η πρόκριση επί της Σταντάρ θα φέρει μεταγραφές, όπως έχει αναφέρει το pamesports. Οι Πράσινοι έχουν σταντ μπάι δύο παίκτες. Η μία από τις δύο περιπτώσεις είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Αλφάρο, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Μαγιόρκα και μέσω του εν Ελλάδι εκπροσώπου του, Βασίλη Τσιάρτα είναι σε ανοιχτή γραμμή εδώ και καιρό με τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Αλφάρο είναι κυρίως εξτρέμ αλλά μπορεί να παίξει και ως δημιουργικό χαφ.

Σχετικά άρθρα