Βεργέτης: «Πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Στάικος Βεργέτης, μία ημέρα πριν την ιστορική ρεβάνς του Αστέρα με την Μάιντς, μίλησε στον “Αρκαδία 93.8” και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης (7/8, 21:15), αλλά και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Φακούντο Πάρα.

Ο προπονητής του Αστέρα είπε για το πώς προετοιμάστηκε η ομάδα για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς: «Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, ετοιμάσαμε τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι ξεκουράστηκαν και φρεσκαρίστηκαν και όσοι δεν έπαιξαν προπονήθηκαν για να είναι στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας”.

Ο Βεργέτης επιβεβαίωσε ότι ο τραυματίας Μπαράλες δεν θα είναι στη διάθεσή του για αυτό το παιχνίδι και μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει η ομάδα του: «Δεν θα το αλλάξουμε πολύ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι δύο ταχύτητες πάνω από εμάς. Αμυντικά και επιθετικά, λοιπόν, θα κινηθούμε στο ίδιο στιλ και μοτίβο του πρώτου αγώνα. Ποτέ δεν σχεδιάζω πώς θα πάει το παιχνίδι. Εμείς ετοιμάζουμε την ομάδα μας για κάθε εξέλιξη. Απλώς θέλω αυτή τη φορά να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας».

Τι θα πρέπει να προσέξει ο Αστέρας; «Η Μάιντς είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει οι παίκτες μας είναι πολύ προσεκτικοί στα μαρκαρίσματά τους. Γενικά πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην αμυντική λειτουργία, αφού πρωταρχικός στόχος είναι να κρατήσουμε το μηδέν. Και βέβαια, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας».

Έστειλε και μήνυμα στον κόσμο, που αναμένεται να γεμίσει το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μέχρι τελευταίας ικμάδας των δυνάμεών μας. Το αν θα τα καταφέρουμε, θα το δούμε στο τέλος».

Όσο για τον Φακούντο Πάρα, ο Βεργέτης είπε: «Η φυσική του θέση είναι επιθετικός περιοχής. Θα δούμε τα χαρακτηριστικά του και στις προπονήσεις. Πάντως, είναι σε καλή κατάσταση, όχι σε άριστη, αλλά έκανε προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή. Τον είδαμε σήμερα το πρωί στην προπόνηση».


Πηγή: arcadia-sports.gr

Σχετικά άρθρα