Με 1-0 η Λάρισα την Βέροια

Η Λάρισα έδωσε φιλικό αγώνα στην Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα.

Μπροστά σε περίπου 800 φίλους και των δύο ομάδων η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 1-0 το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Πινδώνης στο 65′.

Στο πρώτο μισάωρο τον πρώτο λόγο είχε η Βέροια αφού είχε τρεις καλές στιγμές. Στο 3′ ο Μάνος έκανε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και εκείνο του Μπεν στο 14′. Στο 27′ ο Μπαργκάν εκτέλεσε απευθειάς ένα φάουλ με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει εξώ. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Αποστολίδης έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Μπαργκάν, ενώ στο 45′ ο Βέρντος ανάγκασε τον Καντιμοίρη σε εντυπωσιακή επέμβεση μετά την κεφαλιά του πρώτου.

Στο 65′ ο Όστοϊτς ανέτρεψε τον Πινδώνη, ο οποίος ανέλαβε να το εκτελέσει και ευστόχησε. Το παιχνίδι δεν έφτασε στο 90ο λεπτό καθώς ο Μαλούτας (διαιτητής της αναμέτρησης) διέκοψε τον αγώνα αφού δεν άνοιξαν οι προβολείς του γηπέδου.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (58′ Κατσούλης), Αμαραντίδης (58′ Ουνγιαλίδης), Καλί (58′ Βέρτζος), Όστοϊτς, Βεργώνης, Βάσκες (69′ Παπαδόπουλος), Παυλίδης (69′ Χάσελμπαϊνκ), Μπαργκάν (69′ Ντόγος), Μπεν, Μάνος (58′ Σέντρικ).

Λάρισα: Αποστολίδης (46′ Αθανασόπουλος), Κάστελς (46′ Εσπίν), Σαρακατσάνος (46′ Μελισσας), Κοντοδήμος (46′ Κουρτεσιώτης), Νεμπεγλέρας (46′ Καρανίκας), Τζούνιορ (46′ Τσεμπερίδης), Περίκο (46′ Πινδώνης), Στεφανίδης (46′ Φορνέρ), Τσιλιγκίρης (46′ Μπλέντι), Μουλόπουλος (46′ Σουάνης), Βερντού (46′ Γκούρτσας).

Σχετικά άρθρα