Ο Μήτρογλου και… οι άλλοι

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις στον Ολυμπιακό προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Προτεραιότητα για τους “ερυθρόλευκους” αποτελεί η απόκτηση ενός σέντερ φορ αλλά και ενός εξτρέμ με τον Μίτσελ, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, να εξετάζει όλα τα ονόματα ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στη σχετική λίστα.

Στο προσκήνιο βρίσκεται πάντα η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου . Ο διεθνής επιθετικός της Φούλαμ είναι θετικός στο να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα ενώ και ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί τον επαναπατρισμό του παίκτη καθώς πρόκειται για σίγουρη και δοκιμασμένη λύση. Πάντως, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μήτρογλου έχουν εκφράσει η Μπενφίκα και η Κρίσταλ Πάλας.

Πέραν όμως από τον Μήτρογλου, στη… λίστα των επιθετικών υπάρχουν κι άλλα ονόματα όπως αυτά των Ζόνας, Βόσεν, Γκουιντέτι και Ούγκο Αλμέιδα χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά τον εξτρέμ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Πέδρο Λεόν, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Χετάφε, καθώς ο ισπανικός σύλλογος θέλει να ξεφορτωθεί το “βαρύ” συμβόλαιό του. Εν τω μεταξύ στην Τουρκία εξακολουθούν να στέλνουν τον Αμραμπάτ στον Πειραιά τονίζοντας μάλιστα πως οι “ερυθρόλευκοι” σκοπεύουν να δώσουν το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ στην Γαλατάσαραϊ προκειμένου να αποκτήσουν τον Μαροκινό.

Και όλα αυτά τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί έντονη φημολογία πως οι Πειραιώτες κινούνται για τη μεταγραφή ενός “μεγάλου” ονόματος, η απόκτηση του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Σχετικά άρθρα