Πράνιτς: «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω»

Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ Λιέγης μίλησε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος μίλησε για την επόμενη μέρα στο “Τριφύλλι” ενώ τόνισε πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα συμπληρώνοντας πως ουδέποτε εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από αυτή.

Οι δηλώσεις του Πράνιτς στην εφημερίδα “Πράσινη”:

Για το τι έφταιξε: «Πετύχαμε το γκολ που θέλαμε σχετικά νωρίς, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παραμένεις απόλυτα συγκεντρωμένος και να παίζεις έξυπνα. Για περίπου 80 λεπτά παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτερη ομάδα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά…».

Για το πώς αντιμετωπίζει τον αποκλεισμό: «Χάθηκε μια ευκαιρία. Δεν σκοράραμε στο εκτός έδρας αν και μπορούσαμε και αυτό στοιχίζει σε τέτοια παιχνίδια. Ο αντίπαλος με δύο ευκαιρίες κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μπροστά μας τα play offs του Europa League».

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα: «Όχι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήταν ένα παιχνίδι. Έχουμε να κάνουμε πολλά τη φετινή σεζόν. Πήραμε ένα μάθημα».

Για το θέμα που προέκυψε με τον ίδιο στις αρχές του καλοκαιριού: «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω. Το μόνο που είπα είναι ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά, γιατί αγωνιζόμουν στο Μουντιάλ . Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και έχω στο μυαλό μου μόνο το πώς θα παρουσιαστώ καλύτερος τη φετινή σεζόν».

Σχετικά άρθρα