Παρουσίασε Λουίζ η Παρί (video)

Διαβάστε ακόμη:

Αποσύρθηκε για Ντι Μαρία η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίασε και επίσημα τη Πέμπτη (7/8) τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του.

Οι Άραβες της Παρί εντυπωσίασαν ξανά, καθώς σκόρπισαν περισσότερα από 50.000.000 ευρώ για να αποκτήσουν από την Τσέλσι τον πολυσύνθετο Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος είναι στόπερ, αλλά ενίοτε αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ. Έτσι ο Νταβίντ Λουίζ έγινε η πιο ακριβή αμυντικού στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος κατά την παρουσίασή του δήλωσε ενθουσιασμένος για την νέα σελίδα στην καριέρα του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για αυτή την ευκαιρία. Η Παρί είναι ένας φανταστικό σύλλογος. Όλη αυτή η αγάπη που μου δείχνουν είναι για μένα επιβράβευση. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Όπως ήταν φυσικό, ο βραζιλιάνος ρωτήθηκε και για το αν έχει ξεπεράσει το 7-1 με το οποίο ηττήθηκε η χώρα του από τη Γερμανία στο Μουντιάλ:

«Οι πρώτες μέρες ήταν πολύ δύσκολες. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Ευτυχώς, το ποδόσφαιρο σου επιτρέπει να σταθείς γρήγορα στα πόδια σου και να μάθεις από τα λάθη σου. Είμαι πρόθυμος να κάνω τα πάντα τώρα για να βοηθήσω την Παρί».

Ο Βραζιλιάνος έδειξε ανυπόμονος για να φορέσει και στο γήπεδο τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου:

«Δεν μπορώ να περιμένω για να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν συντομότερα. Και θέλω πάντα να βελτιώνομαι».

Από τη πλευρά του, ο ιδιοκτήτης Νάσερ Αλ-Κελαϊφί τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου ότι «ο Λουίζ είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο και ότι θα βοηθήσει για το Τσάμπιονς Λιγκ» ενώ μίλησε και για την περίπτωση του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος κρίθηκε υπερβολικά ακριβός ώστε να αποκτηθεί.

Σχετικά άρθρα