Στην Τρίπολη ο Ερικ Τιεμπί!

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς στην πρωτεύουσα της Αρκαδία είναι εδώ και μερικές ώρες ο Ερίκ Τιεμπί!

Πρόκειται για Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο, που μεγάλωσε στη Γαλλία, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Λυών και την Πέμπτη βρέθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Μάιντς! Τον Τιεμπί, ο οποίος αναμένεται να ντυθεί στα «κιτρινομπλέ», υποδέχθηκαν στο γήπεδο ο Δημήτρης Μποροβήλος μαζί με τον σκάουτερ της ομάδας, Νίκο Γαλανακόπουλο.

Ο Σενεγαλέζος παίκτη από το 2010 έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Εβιάν, ομάδα η οποία αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.Ο Τιεμπί (66 συμμετοχές με τη φανέλα της Εβιάν) είχε βρεθεί στην Τρίπολη για μερικές μέρες πριν από ένα σχεδόν μήνα και επέστρεψε μαζί με τους μάνατζερ του προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινομπλέ».

Όπως είπαμε, ο Τιεμπί πήρε μια πρώτη γεύση για το τι σημαίνει Αστέρας Τρίπολης στον αγώνα με την Μάιντς και έδειξε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ είναι 24 ετών, γεννημένος στις 20 Ιουλίου του 1994 και έχει ύψος 1,80.

Πηγή: arcadiasports.gr

Σχετικά άρθρα