Και επίσημα στη Μπάγερν ο Ρέινα

Και επίσημα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι από την Παρασκευή ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον βαυαρικό σύλλογο, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Γερμανίας, την επομένη των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός τερματοφύλακας.
«Ονειρευόμουν να έρθω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, είναι μια μεγάλη στιγμή στη ζωή μου» δήλωσε ο 31 ετών γκολκίπερ, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Νάπολι με τη μορφή του δανεισμού από τη Λίβερπουλ. Το κόστος της μεταγραφής του θα φτάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Ο Ρέινα, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου το 2010 και δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης (2008, 2012) με την εθνική Ισπανίας, δήλωσε έτοιμος να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να δυσκολέψει τον Νόιερ, ο οποίος έχει… καπαρώσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια στο βασικό σχήμα της ομάδας και αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, εξήγησε ότι αυτή η μεταγραφή οφείλεται στη «θέληση του συλλόγου να ενισχύσει την ποιότητα σε αυτή τη θέση», εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία του Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει ακόμη έναν τερματοφύλακα μαζί με τον Τομ Σταρκ, οι οποίοι να μπορούν να καλύψουν ενδεχόμενη απουσία του Νόιερ.

Done deal! @PReina25 has just signed a contract: “I came here as I want to win as many trophies as possible.” More to follow shortly…
— FC Bayern English (@FCBayernEN) August 8, 2014

.@PReina25 will wear the FCB kit for the 1st time at the ‘Allianz FC Bayern Team Presentation’ on Saturday. #FCBDay1 pic.twitter.com/m8qhXwCZfz
— FC Bayern English (@FCBayernEN) August 8, 2014

Σχετικά άρθρα