Διπλή προπόνηση με απουσίες

Διπλή προπόνηση έκαναν και την Παρασκευή (8/8) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να τους… βγάζει το λάδι ενόψει των φιλικών με Αθλέτικ Μπιλμπάο και Φενέρμπαχτσε.

Οι δύο προπονήσεις διεξήχθησαν στις 09:00 το πρωί και στις 19:00 το απόγευμα, με τον Ισπανό τεχνικό να ρίχνει το βάρος κυρίως σε θέματα τακτικής. Δούλεψαν με βάρη και έλεγχο του σώματος αμέσως μετά, με μεγάλη ένταση, με τον Μίτσελ να ζητάει από τους παίκτες να βελτιωθούν ατομικά.

Το απόγευμα συνέχισαν με μπάλα. Έκαναν περισσότερες ασκήσεις ελέγχου της κατοχής της μπάλας, αλλά και της πίεσης προς τον αντίπαλο και συνέχισαν με εναλλαγές του ρυθμού και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με σωστές, ακριβείς πάσες και αλλαγές του παιχνιδιού! Έκαναν, στο φινάλε, δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο και τα τέρματα στο μήκος.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Μπονγκ, Χολέβας, Γιαταμπαρέ, Φορτούνης, Σιόβας και Φορτούνης, κάνοντας ατομικό. Δεν προπονήθηκαν, λόγω μικροενοχλήσεων (σε δεξί, αριστερό πόδι χαμηλά και γόνατο αντίστοιχα) οι Γκαζαριάν, Ρομπέρτο και Χουτεσιώτης. Για κανέναν ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει ανησυχία, αφού οι τραυματισμοί δείχνουν «επιπόλαιοι».

Το πρόγραμμα το Σάββατο περιλαμβάνει και πάλι δύο προπονήσεις. Στις 09:00 και στις 19:00.

Σχετικά άρθρα