Τεστάρει… τις δυνάμεις του με ΚΠΡ

Μετά από το φιλικό κόντρα στη Νάπολι στο “Σαν Πάολο”, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για ένα ακόμα δυνατό τεστ προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν. Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 (otesport2) ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα φιλοξενηθεί από την ΚΠΡ στο “Λόφτους Ρόουντ” του Λονδίνου, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει για πρώτη φορά όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς ετοιμοπόλεμοι είναι και οι διεθνείς Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Τζαβέλλας και Τζιόλης.

Ο αγγλικός σύλλογος είναι σαφώς πιο έτοιμος αγωνιστικά από τον ΠΑΟΚ καθώς το επόμενο Σάββατο (16/08) η ΚΠΡ θα αντιμετωπίσει την Χαλ Σίτι στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ευχάριστες είναι για τον ΠΑΟΚ οι αναμνήσεις από την τελευταία επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. Στις 30 Νοεμβρίου 2011 οι “ασπρόμαυροι” αντιμετώπισαν την Τότεναμ για τους ομίλους του Europa League και “απέδρασαν” με σπουδαία νίκη με σκορ 2-1. Τα γκολ για τους Θεσσαλονικείς είχαν πετύχει οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. 

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρεθούν περίπου και 100 Έλληνες οπαδοί.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Βίτορ, Γιακουμή, Γλύκο, Γκολάσα, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαββίδη, Σαλπιγγίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Τζανδάρη, Τζιόλη.

Σχετικά άρθρα