Χριστόπουλος: «Θα γίνουν μεταγραφές»

Μετά από τη νίκη (2-0) του Πλατανιά στο φιλικό κόντρα στον Ηρόδοτο ο Γιάννης Χριστόπουλος προανήγγειλε κι άλλες μεταγραφές για την ομάδα των Χανίων ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των παικτών του στην προετοιμασία.
«Έχουμε αυτό το σαββατοκύριακο δύο φιλικούς αγώνες. Το ίδιο και το επόμενο. Έπρεπε να δοκιμάσουμε κάποιους σχηματισμούς και τα παιδιά να παίξουν συγκεκριμένους χρόνους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνουν στους αγώνες. Τους έχουμε βάλει κάποιες ιδέες στο μυαλό και προσπαθούν να τις βγάλουν μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή, τα πόδια είναι βαριά, έχουμε δουλέψει σκληρά… Περιμένουμε και κάποια άλλα παιδιά που είναι ανέτοιμα αυτή τη στιγμή, όπως ο Τετέ και κάποια άλλα που έχουν έρθει τώρα στην ομάδα μας και θα πάμε βήμα-βήμα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι πειραματισμοί που κάνουμε, είναι πράγματα που θα δείτε στο πρωτάθλημα και διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς αγώνες».
Για τα θετικά αποτελέσματα και τους αρκετούς νεαρούς, απάντησε: «Καταρχήν, μην στέκεστε στα αποτελέσματα γιατί αυτή τη στιγμή δεν είναι αξιόλογοι δείκτες. Οι ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο προετοιμασίας, γίνονται πολλές αλλαγές μέσα στα παιχνίδια και τα αποτελέσματα δεν λένε τίποτα αυτή την εποχή. Κράτησα μαζί μου κάποια παιδιά που ήθελα να δω. Έχω δει πολλά πράγματα από διάφορους… Όλοι είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να τους αξιολογήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο. Όποια παιδιά, όσα μείνουν στην ομάδα μας, θα έχουν ενεργό ρόλο όλη τη χρονιά γιατί είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Κάποια παιδιά, δύο ίσως, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί, θα γίνει για να πάρουν κάποια παιχνίδια στα πόδια τους και να μην χάνουν το χρόνο τους μόνο με προπονήσεις».
Σε ερώτηση για τις μεταγραφές, σχολίασε: «Σας είχα πει απ’ την αρχή, ήταν δύο οι δρόμοι. Ο ένας δρόμος ήταν να κάνουμε κάποιες κινήσεις και να ετοιμάσουμε το ρόστερ μας μέχρι τις 10 Ιουλίου περίπου, πράγμα που θα το ήθελα κι εγώ γιατί θα με βόλευε για να δουλέψουμε όπως πρέπει και ο δεύτερος δρόμος, επειδή δεν μπορούσαμε τον συγκεκριμένο χρόνο με το συγκεκριμένο μπάτζετ να πάρουμε κάποιους παίκτες που θέλαμε, να περιμένουμε ώστε να βρούμε κάποιες καλύτερες λύσεις. Το ίδιο συνεχίζουμε να κάνουμε. Η ομάδα χρειάζεται ακόμη από μία έως τρεις προσθήκες, οι οποίες θα γίνουν μέχρι το τέλος του μήνα. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν το συντομότερο, αλλά αυτό που μας “καίει” αυτή τη στιγμή δεν είναι να πάρουμε κάποιους παίκτες ώστε να τους έχουμε στα 2 ή στα 3 πρώτα παιχνίδια, αλλά να κάνουμε καλές επιλογές, να μην κάνουμε λάθος, γιατί αυτοί οι παίκτες θα έρθουν στον Πλατανιά για 2 και για 3 χρόνια».
Τέλος, για το αν θα γίνουν αποχωρήσεις, επεσήμανε: «Όχι. Αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα αλλάζουν. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα στο ποδόσφαιρο, καταλαβαίνετε τι γίνεται. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη».

Σχετικά άρθρα