Επιλογές από Μεξικό, Βραζιλία, Αμερική

338 ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ 2 2,15

Η Λεόνες Νέγκρος έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια ότι εάν δεν βελτιωθεί στην άμυνα, θα επιστρέψει άμεσα στη δεύτερη κατηγορία. Θα κάνει αλλαγές απόψε, σίγουρα όμως, χρειάζεται ακόμη χρόνο για να δέσει. Στα μείον της ότι έχει 19 ματς να κερδίσει στη πρώτη κατηγορία, ενώ παρότι μας άφησε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα όσον αφορά επιθετικά, μας προβλημάτισε στη συνέχεια, αφού έμεινε «άσφαιρη» στα επόμενα τρία ματς (ένα για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο).

Η Τολούκα είναι από τις ομάδες που παιχνίδια με ομάδες τύπου Λεόνες Νέγκρος τα… καθαρίζει κανονικά με τη φανέλα. Εχει ψυχολογία από το τρίποντο επί της Πούμας (2-1 παίζοντας με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο), διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, έχει στο κέντρο τον Λόμπος που δημιουργεί (και εκτελεί όταν χρειαστεί), είναι δικαίως φαβορί, περιμένουμε να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο.

340 ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΚΑΝΣΑΣ 2 2,30

Το Βανκούβερ προέρχεται από εννέα ματς στα οποία έχει μόνο ένα τρίποντο (1-6-2). Την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξε, στο τελευταίο παιχνίδι του με το Σικάγο (0-0) δεν ενθουσίασε. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία του τη νυν αντίπαλό του, στα συν του από την άλλη, ότι αγωνίζεται σε συνθετικό χλοοτάπητα.

Το Κάνσας βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση με 6-2-0 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια του και πέντε σερί εκτός έδρας νίκες! Είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρίποντα μακριά από το «σπίτι» του. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, τελευταία δέχεται και εύκολα γκολ, αλλά είναι σε θέση ακόμη και ένα να φάει, να πετύχει δύο και να κερδίσει. Είναι στην ιδιοσυγκρασία μας να ποντάρουμε ομάδα που πηγαίνει… τρένο ιδίως όταν μας προσφέρεται σε τόσο υψηλή απόδοση.

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

326 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΓΚΡΕΜΙΟ 1 1,95
328 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΣΠΟΡΤ 1 1,75

Σχετικά άρθρα