Δεν έχουν αποφασίσει για Νίνη

Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Παναθηναϊκό σχετικά με τον Σωτήρη Νίνη. Θα κριθεί δηλαδή εάν το Τριφύλλι θα υποβάλει πρόταση στον 24χρονο μέσο προκειμένου να τον επαναφέρει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ότι:

– Ο Νίνης θέλει πολύ να γυρίσει στον Παναθηναϊκό  και είναι διατεθειμένος να «παγώσει» όλες τις άλλες συζητήσεις για να περιμένει τους Πράσινους.

– Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προς το παρόν κοινή «γραμμή» για τον Νίνη. Άλλοι θεωρούν ότι εφόσον μείνει ελεύθερος από την Πάρμα αξίζει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία και άλλοι ότι ο διεθνής χαφ δεν είναι σε θέση να υπηρετήσει το αγωνιστικό πλάνο του Τριφυλλιού. Η απόφαση θα ληφθεί εντός των ημερών.

Για να γίνει οτιδήποτε σχετικό με τον Νίνη και τον Παναθηναϊκό θα πρέπει πρώτα ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από την Πάρμα. Κάτι που προς το παρόν δεν έχει συμβεί.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά η συμμετοχή του Μεχντί Αμπεΐντ και στο τελευταίο φιλικό της Νιούκαστλ σαφώς δείχνει ότι ο Αλγερινός υπολογίζεται από τον αγγλικό σύλλογο. Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφορά αγοράς του παίκτη. Δύσκολα, πάντως, η Νιούκαστλ θα πουλήσει τον Αμπεΐντ με ποσό κάτω των 500.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα