Καταδύσεις στα ελληνικά νερά! thumbnail

Καταδύσεις στα ελληνικά νερά!

Τα απίστευτα νερά των ελληνικών θαλασσών αλλά και η μοναδική μορφολογία των βυθών κάνουν την κατάδυση στη χώρα μας μια εμπειρία που θα τη θυμάστε μία ζωή.
Έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε εντυπωσιακά σπήλαια με σταλακτίτες, ναυάγια που χρονολογούνται ακόμη και από την βυζαντινή εποχή, ύφαλους, κοράλλια πολύχρωμα, σφουγγάρια αλλά και χιλιάδες είδη ψαριών. Η κατάδυση στην Ελλάδα, όπου τα νερά προσφέρουν εκπληκτική ορατότητα, είναι ταυτόχρονα ένα ταξίδι στους υποβρύχιους φυσικούς της κόσμους.
Επίσης, καθώς το σώμα απελευθερώνεται από τη βαρύτητα θα νιώσετε πως βρίσκεστε σε μία άλλη διάσταση αυτού του κόσμου.  Δεν υπάρχει πιο όμορφη εμπειρία από το να βλέπεις το ηλιακό φως να διαθλάται στα πεντακάθαρα νερά και δίπλα σου να βρίσκεται σε εξέλιξη ένας κόσμος με αστερίες, ψάρια ζωηρά, ψαριά «φοβισμένα», χταπόδια και χελώνες.

Οποιοσδήποτε που ενδιαφέρεται θα πρέπει να εκπληρώσει πρώτα μία σειρά μαθημάτων διάρκειας 4 ημερών για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών. Χαρακτηριστικά θα μάθετε να επικοινωνείτε μέσα στο νερό με νοήματα και κάποια ειδικές κινήσεις με τα χεριά. Πώς αλλιώς θα μπορέσετε να πείτε στον υποθαλάσσιο σύντροφο σας πως πονάνε τα αφτιά σας και θέλετε να βγείτε πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας; Με μία συγκεκριμένη κίνηση!
 


Μέρη για καταδύσεις στην Ελλάδα


Στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
Στο Πόρτο Ράφτη όπου υπάρχει και καταδυτικός σύλλογος.Στον ενάλιο αρχαιολογικό χώρο της Σαλαμίνας. Υπέροχη εμπειρία!Στη Σαντορίνη, καθώς είναι ένα νησί με πραγματικά μοναδικό βυθό. Λόγω του ηφαιστείου το υποθαλάσσιο τοπίο έχει μία απίστευτη γοητεία το οποίο θα αποτυπωθεί για πάντα στο μυαλό    σας.


Στη Μύκονο και στην Πάρο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ναυάγια πλοίων.
Στη Λέρο, η οποία είναι ολόκληρη ένα υποβρύχιο μουσείο.


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X