Σύσκεψη κορυφής με φόντο τις μεταγραφές

Ημέρα αποφάσεων η σημερινή για τον Παναθηναϊκό λόγω της σύσκεψης κορυφής που θα γίνει το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ στην πρώτη κοινή παρουσία στον ίδιο χώρο των Αλαφούζου, Φύσσα, Νταμπίζα, Αναστασίου.

Στη συζήτηση θα μπουν στο τραπέζι οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας με τον Νίκο Νταμπίζα να παραθέτει τις ανοιχτές υποθέσεις που υπάρχουν. Η παρουσία του Φύσσα ως νέου διευθυντή ποδοσφαίρου δίνει άλλη γεύση στη συνάντηση αφού πλέον θα έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.

Μέσα από τη σύσκεψη θα αποφασιστεί τι θα γίνει τελικά με τον Μεχντί Αμπεΐντ και κυρίως εάν θα περιμένει και άλλο ο Παναθηναϊκός ή θα πρέπει να γίνει άμεσα κίνηση για άλλο παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό του Αλγερινού. Επίσης θα διευκρινιστεί εάν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ακόμα ένα χαφ με δημιουργικές ικανότητες ή πιο επιθετικογενή παίκτη με δυνατότητα να παίξει στα άκρα ως εξτρέμ.

Πέραν των μεταγραφικών στη συνάντηση θα γίνει εκτενής αναφορά για τον τρόπο λειτουργίας από δω και πέρα μετά την προσθήκη Φύσσα. Στόχος είναι να γίνει απολύτως κατανοητός ο όποιος διαχωρισμός και το μοίρασμα ρόλων, προκειμένου να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο εύρυθμα το νέο διευρυμένο σχήμα που θα λαμβάνει τις αποφάσεις για τη συντριπτική πλειοψηφία των σοβαρών ζητημάτων του Παναθηναϊκού. 

Σχετικά άρθρα