Τεσσάρα σε φιλικό ο ΟΦΗ

Σαφώς βελτιωμένος από την εικόνα του στα τελευταία φιλικά ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 του Γιούχτα, έδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο και άφησε αισιόδοξα μηνύματα.
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα φιλικά ο ΟΦΗ έδειξε από το πρώτο λεπτό την διάθεση του να γίνει το αφεντικό του αγώνα, ενώ παράλληλα έδειξε και αποτελεσματικότητα. Μπορεί ο Γιούχτας να απείλησε μόλις στο 2΄ όταν το σουτ του Ζαφειρίδη έφυγε άουτ, ωστόσο από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ κυριάρχησε στο ΠΑΙΧΝΊΔΙ.
Οι “ασπρόμαυροι” απείλησαν για πρώτη φορά στο ΠΑΙΧΝΊΔΙ στο 8΄ όταν έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Στάθης γύρισε ωραία την μπάλα στον Φραγκουλάκη, ο οποίος όμως είδε το πλασέ του να περνάει άουτ.
Στο 19΄ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Mετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπρόπουλου, ο Μακρής με προβολή άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ. Η κυριαρχία του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο 34΄ ο ΟΦΗ είχε νέα ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Κουστιανικούλη, ο Φραγκουλάκης έπιασε το σουτ στην κίνησε όμως ο τερματοφύλακας του Γιούχτα απέκρουσε ενστικτωδώς.
Στο 38΄ ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματα του. Μετά από σεντρα του Φραγκουλάκη, ο Πετρόπουλος έκανε το σουτ και με την βοήθεια του δοκαριού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43΄ όταν ο Λαμπρόπουλος σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον Δημαράκη. Στην συνέχεια της φάσης ο γκολκίπερ του Γιούχτα ειπε και πάλι όχι σε σούτ του Μακρή.
Ο ΟΦΗ συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς και στην επανάληψη, δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε άλλα 2 τέρματα. Ο Λαμπρόπουλος στο 69΄ έκανε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 ήρθε μετά από συνεργασία του “νέου αίματος” της ομάδας. Στο 88΄ ο Μπολάκης συνεργάστηκε άψογα με τον Μαραθιανό και ο τελευταίος έγραψε το τελικό 4-0.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
OΦΗ: Δασκαλάκης, Στάθης, Λαμπρόπουλος, Τριποτσέρης, Μειτέ, Αντελέγιε, Μακρής, Ραζάκ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος
Γιούχτας: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Κορτσινίδης, Ζαφειρίδης, Παπαδιός, Καραντινάκης, Κωσταντίνου, Ηλιόπουλος, Ρόβας
Πηγή: gentikoule.gr

Σχετικά άρθρα