Διαπραγματεύσεις για Αμπεΐντ

Στο κρισιμότερο 24ωρο μπαίνει η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επαναφέρει στο ρόστερ του τον Μεχντί Αμπεΐντ. Η ύστατη προσπάθεια του Τριφυλλιού αφού η προθεσμία που έχουν βάλει οι Πράσινοι στο συγκεκριμένο θέμα βαίνει προς ολοκλήρωση.

Ο Παναθηναϊκός υπέβαλε επίσημη προσφορά για την αγορά του Αμπεΐντ από τη Νιούκαστλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό ανέρχεται στα 300.000 ευρώ, όχι ικανό για να πείσει τον αγγλικό σύλλογο για την παραχώρηση του Αλγερινού χαφ. Είναι, όμως, θετικό σημάδι για το Τριφύλλι ότι η Νιούκαστλ δέχθηκε να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Όπερ σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος στη Νιούκαστλ που «καίγεται» να μείνει στο Νησί ο Αμπεΐντ. Αυτό από μόνο του δεν ντύνει στα πράσινα τον Αλγερινό αλλά τουλάχιστον δίνει σημαντικές ελπίδες στον Παναθηναϊκό.

Από την έκβαση της υπόθεσης του Αμπεΐντ κρίνονται μια σειρά άλλα πράγματα. Ένα από αυτά είναι εάν η άλλη μεταγραφή θα είναι δημιουργικό χαφ ή εξτρέμ ή επιθετικός. Εάν ο Αμπεΐντ δεν έρθει στο Τριφύλλι, τότε θα γίνει επισπευσθούν οι διαδικασίες απόκτησης του Αλεχάνδρο Αλφάρο, με τον οποίο οι Πράσινοι έχουν φτάσει πια μια ανάσα από τη συμφωνία. Η έλευση του Αλφάρο θα σημάνει κίνηση του Παναθηναϊκού προς επιθετικό. Σε άλλη περίπτωση θα προτιμηθεί ένας πιο δημιουργικός παίκτης για τη μεσαία γραμμή.

Σχετικά άρθρα