Συμφώνησε με Παναθηναϊκό και έρχεται ο Αλφάρο (vid)

Το σίριαλ της μεταγραφής του χαφ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με τους Πράσινους να αποκτούν τον Αλεχάνδρο Αλφάρο!
Με τον 28χρονο παίκτη το Τριφύλλι έφτασε σε προφορική συμφωνία και πλέον γίνεται η ανταλλαγή εγγράφων για την υπογραφή του συμβολαίου του παίκτη που θα έχει διετή διάρκεια. Ο Αλφάρο αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας (προπονούνταν μόνος του στη Μαγιόρκα).
Ο Αλφάρο ήταν η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού ωστόσο έπειτα από σχετική εισήγηση και του Γιάννη Αναστασίου οι Πράσινοι προσπάθησαν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για την απόκτηση του Μεχντί Αμπεΐντ.
Τα πράγματα τελικά δεν εξελίχθηκαν καλά με τον Αμπεΐντ. Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρότασή του αλλά σκόνταψε σε τοίχο. Αφενός η Νιούκαστλ έκανε διαρκώς αντιπροτάσεις, καθυστερώντας τις διαπραγματεύσεις. Αφετέρου ο ίδιος ο Αμπεΐντ έδειξε την πρόθεσή του να μείνει στη Νιούκαστλ, καθώς δεν πίεζε πλέον την αγγλική ομάδα να αποδεχθεί την προσφορά του Παναθηναϊκού.
Η προθεσμία του Τριφυλλιού στο θέμα Αμπεΐντ εξέπνευσε σήμερα και τελικά αποκτήθηκε ο Αλφάρο, για τον οποίο οι συστάσεις που τον ακολουθούν μιλούν για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.  

Σχετικά άρθρα