Σουάρες: «Πληρώνω το λάθος μου» (video)

Ο Λουίς Σουάρες έκανε τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε μετανιωμένος για το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι και ενθουσιασμένος που «νιώθω ξανά ποδοσφαιριστής»
«Είμαι χαρούμενος που αισθάνομαι και πάλι σαν ποδοσφαιριστής και βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», τόνισε αρχικά.
Στη συνέχεια, ο Ουρουγουανός επιθετικός αναφέρθηκε στην τιμωρία του: «Είναι σκληρό. Είναι μια κατάσταση η οποία με έκανε να αισθανθώ άβολα. Πληρώνω το λάθος που έκανα και έχω απολογηθεί για αυτό. Πρέπει να τα ξεχάσω όλα αυτά. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το μέλλον μου, το οποίο είναι στην Μπαρτσελόνα, ένα σύλλογο για τον οποίο ονειρευόμουν να παίξω».
«Περιμένω να αγωνιστώ ξανά, να αποκτήσω επαφή με τους φιλάθλους και να νιώσω το συναίσθημα του να παίζει σε ένα γήπεδο όπως το ‘Καμπ Νόου’. Είμαι ευγνώμων στο σύλλογο για όλα όσα έκανε για μένα τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν εξαιρετικοί μαζί μου και το εκτιμώ αυτό γιατί διαπιστώνω το όνειρό μου, το να παίξω στην Μπαρτσελόνα».
Luis Suárez, happy to “feel like a footballer… από fcbarcelona

Σχετικά άρθρα