Αγγελίδης: «Τον ΠΑΟΚ εκεί που ονειρεύομαστε»

O Ιάκωβος Αγγελίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της θέσης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι αποτελώ ήδη κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ανυπομονώ να συνεχίσω τη διαδικασία αναβάθμισης του συλλόγου προκειμένου να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί όπου ονειρευόμαστε· εκεί όπου ιστορικά του αρμόζει βάσει των αξιών και της ιδέας που πρεσβεύει.

Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη για την ευκαιρία που μου δίνει και είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί, ο καθένας απ’ το δικό του πόστο, μπορούμε να επιτύχουμε. Eχουμε μπροστά μας έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε και θα χρειαστεί υπομονή και αποφασιστικότητα για να υπερκεράσουμε τα διάφορα εμπόδια που θα συναντήσουμε.

Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στην αποστολή μας. Σε συνδυασμό μάλιστα με σκληρή δουλειά, το αποτέλεσμα θα είναι ένα σύγχρονο μοντέλο οργάνωσης της ομάδας, για το οποίο θα είμαστε περήφανοι όλοι όσοι αποτελούμε μέρος του.

Το μόνο πράγμα για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα προσφέρω όλη μου την ενέργεια και γνώση ώστε τελικά να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις αποφάσεις της Γ.Σ.:

«Στην χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε η είσοδος του Ιάκωβου Αγγελίδη στο Δ.Σ. της εταιρείας, ενώ παράλληλα προτάθηκε να αναλάβει ο Κύπριος νομικός με εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων και δη των ποδοσφαιρικών τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η απόφαση της ΓΣ:

«Η ΓΣ εγκρίνει την εκλογή του Ιάκωβου Αγγελίδη ως πέμπτου μέλους του ΔΣ για το υπόλοιπο της θητείας αυτού ήτοι μέχρι 2018.

Αρα το Διοικητικό Συμβούλιο από σήμερα έχει ως εξής:

Ιάκωβος Αγγελίδης
Ζήσης Βρύζας
Maria Goncharova
Ηλίας Γεροντίδης
Δημοκράτης Παπαδόπουλος».

Σχετικά άρθρα