Νέος αποκλεισμός για Μάιντζ, show η Λεβερκούζεν

Μετά από εκείνον κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ήρθε ένας νέος σοκαριστικός αποκλεισμός για την Μάιντζ, η οποία έμεινε από πολύ νωρίς εκτός Κυπέλλου καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από την Χέμιντσερ έπειτα από έναν αγώνα-θρίλερ (5-5).

Παρότι κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ στο 49ο λεπτό, ισοφαρίστηκε άμεσα από την Χέμιντσερ μέσα σε τρία λεπτά (50′ και 53′). Έπειτα, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 73′ με τον Κου, ωστόσο στο 87′ οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την απάντηση, στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου είχαμε μία απίστευτη εξέλιξη.

Στο 103′ η Χέμιντσερ πήρε το προβάδισμα 4-3, όμως η Μάιντς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 109′. Ένα λεπτό πριν τη λήξη της παράτασης οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα 5-3, όμως η Μάιντς κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σε 5-5!

Το ματς λοιπόν οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η Χέμιντσερ αποδείχθηκε πιο σταθερή και κατάφερε να επικρατήσει 5-4 (ο Χάρα το χαμένο πέναλτι), παίρνοντας μία τεράστια πρόκριση και επιβεβαιώνοντας ότι η διοργάνωση του Κυπέλλου Γερμανίας είναι θεσμός εκπλήξεων.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως ο αποκλεισμός του από την αποστολή της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο πείσμωσε τον Στέφαν Κίσλινγκ. Ο 30χρονος φορ εμφανίστηκε… αγριεμένος στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν και με πέντε γκολ οδήγησε τη Λεβερκούζεν στο 6-0 επί της ερασιτεχνικής Αλεμάνια Βάλνταλγκεσχαϊμ. Ο Κίσλινγκ σκόραρε στο 2′, το 24′, το 31′, το 41′ (με πέναλτι) και το 60′, ενώ το κερασάκι στη τούρτα πρόσθεσε ο Σον στο 82ο λεπτό.

Σχετικά άρθρα