Και επίσημα στη Λίβερπουλ ο Μορένο

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλμπέρτο Μορένο ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου, η Λίβερπουλ .

Ο 27χρονος άσος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σεβίλλη –με την οποία πέρσι κατέκτησε το Europa League-, είχε μεταβεί τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία κι αφότου πέρασε από εξετάσεις, στη συνέχεια έπεσαν και οι υπογραφές.

Λεπτομέρειες του συμβολαίου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Την φανέλα με το «18» επέλεξε ο νεοαποκτηθείς άσος, που θα κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς δεν πρόλαβε να συμπεριληφθεί στη λίστα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ για την πρεμιέρα της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ με τη Σαουθάμπτον την Κυριακή.

«Για μένα, η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα της Αγγλίας και δεν θα μπορούσα να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη και να αγωνιστώ εδώ. Μίλησα με τους Τσάμπι Αλόνσο, Ρέινε και Αρμπελόα, όπου όλοι μου είπαν πως είναι ένας φοβερός σύλλογος με τους οπαδούς να την στηρίζουν παντού. Μου είπαν πως μπορώ να… μεγαλώσω ποδοσφαιρικά στη Λίβερπουλ και είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μορένο.

Σχετικά άρθρα