Επιλογή του Αναστασίου ο επιθετικός

Μετά την απόκτηση του Αλεχάνδρο Αλφάρο, ο οποίος αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού.

Πρόκειται για επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου να αποκτηθεί φορ που θα δίνει λύσεις κυρίως περιφερειακά. Είναι ουσιαστικά με προσθήκη για το βάθος του πάγκου και όχι παίκτη ο οποίος θα πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι μια υπόδειξη του τεχνικού του Τριφυλλιού και αφορά παίκτη κάτω των 20 ετών τον οποίο γνωρίζει ο Αναστασίου. Πιθανώς από την παρουσία του στη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ ή στην αγγλική Ρέντινγκ.

Οι επαφές με τον εν λόγω παίκτη βρίσκονται σε εξέλιξη και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να προκύψει κάτι ουσιαστικό. Λογικά δεν θα προλάβει ούτε τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ.

Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι ίσως κάνουν μια τελευταία μεταγραφή. Αυτή θα αφορά επιτελικό χαφ αλλά για να συμβεί θα πρέπει πρώτα να έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Ειδάλλως το ρόστερ θα κλείσει μόλις αποκτηθεί ο επιθετικός.

Σχετικά άρθρα