Μπέρδεμα για Ζόριτς

Σε μπελάδες ενδέχεται να μπλέξει ο Ντάρκο Ζόριτς. Ο 20χρονος Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός, βρίσκεται πλέον σε διαμάχη με τον πρώην μάνατζέρ του Ντούσαν Μπρστίνα. Ο Σέρβος ατζέντης κατηγορεί τον Ζόριτς πως αθέτησε τη συμφωνία που είχε μαζί του για να μεταγραφεί στην ΑΕΚ και διεκδικεί πλέον από τον παίκτη το ποσοστό που του αναλογεί.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το Βελιγράδι, ο Μπρστίνα είναι αποφασισμένος να πάει στη FIFA προκειμένου να δικαιωθεί, εκτός και αν ο Ζόριτς επικοινωνήσει μαζί του και βρούνε μία συμβιβαστική λύση. Η ΑΕΚ είναι ενήμερη εδώ και μέρες για αυτή την υπόθεση, την παρακολουθεί διακριτικά.

Δεκατρία χρόνια χωρίς τον «Πατριάρχη»

Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών ο Νίκος Γκούμας. Ο «Πατριάρχης» της ΑΕΚ, διατέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου από το 1956 μέχρι το 1963. Επί της προεδρίας του η «Ένωση» κατέκτησε το πρώτο της μεταπολεμικό πρωτάθλημα και έγινε η επέκταση του σταδίου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης το 1991 χρηματοδότησε τα έργα για τη δημιουργία σκέπαστρου στη Θύρα 18. Προς τιμήν του η τότε διοίκηση της ΑΕΚ μετονόμασε το «Στάδιο ΑΕΚ» σε «Νίκος Γκούμας».

Σχετικά άρθρα