Πήρε και αυτό που της έλειπε! (VIDEO)

Η Σερένα Γουίλιαμς συνεχίζει να μεγαλώσει την κυριαρχία της στο γυναικείο τένις παγκοσμίως! Η Αμερικανίδα κατέκτησε και το τουρνουά του Σινσινάτι επικρατώντας με 6-4, 6-1 της Άνα Ιβάνοβιτς, πανηγυρίζοντας τον 20ο τίτλο της σε Premier 5 διοργάνωση και 62ο συνολικά στην καριέρα της.
Η Ιβάνοβιτς έφτασε σε έναν ακόμη τελικό φέτος δείχνοντας ότι επιστρέφε σε τοπ επίπεδο. Μάλιστα, ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα κάνοντας μπρέικ στο πρώτο σερβίς της Σερένα, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.
Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα (3-3) και αφού πήρε κεφάλι με 5-4 έβαλε όλη την πίεση στην Σέρβα, η οποία δεν μπόρεσε στη συνέχεια να σερβίρει επιτυχημένα και έχασε το πρώτο σετ.
Ακολούθησε μονόλογος της Αμερικανίδας -έχασε μόλις ένα γκέιμ στο 2ο σετ- και ήρθε σε μόλις 62 λεπτά η έβδομη ήττα της Ιβάνοβιτς σε οκτώ αναμετρήσεις με τη μεγάλη αντίπαλό της.
Έχει επιστρέψει δυνατά, λοιπόν, στα κορτ η κάτοχος 17 major τίτλων, μετά την περιπέτεια υγείας της στο Γουίμπλεντον. Και θεωρείται δικαιολογημένα το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου στο US Open, που ξεκινάει στις 25 του μήνα. 
Από τη πλευρά της η Ιβάνοβιτς κέρδισε 227.000 δολάρια και 585 βαθμούς που θα τη φέρουν στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη θέση που έχει πάρει από το 2008, όταν και είχε κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός.

Σχετικά άρθρα