Γεμιστές πιπεριές με φέτα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />1 φλιτζάνι μαγοινέζα<br /> 4 κόκκινες πιπεριές κομμένες από τα καπάκια<br />1 καρότο τριμμένο<br />2 κουταλές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο<br />2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο<br />1/2 φλιτζάνι φέτα τριμμένη<br />ξίδι<br />μπαλσάμικο<br />αλάτι<br />πιπέρι</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το καρότο, το μαϊντανό και τον άνηθο και στο τέλος αλατοπιπερώνουμε.<br />Καθαρίζουμε τις κόκκινες πιπεριές από τα σποράκια και στη συνέχεια κόβουμε τα καπάκια.<br /><br />Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα της μαγιονέζας.<br />Από πάνω ρίχνουμε το τυρί και το βάζουμε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.<br /><br />Σερβίρουμε με λίγο μπαλσάμικο ξίδι.</p>

Σχετικά άρθρα