Άρχισε με όνειρα ο Απόλλωνας (pics)

Με στόχο μια καλύτερη πορεία σε σχέση με τις δύο τελευταίες σεζόν άρχισε η προετοιμασία του Απόλλωνα Πάτρας για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.
Στο κλειστό της Περιβόλας βρέθηκαν όλοι οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει ο Νίκος Βετούλας για την νέα σεζόν και τα… φώτα έπεσαν στους νέους Μάριο Μπατή, Γάιο Σκορδίλη, Τόαρλιν Φιτσπατρικ, Κέβιν Γκάλογουεϊ , Μπράντον Πεν και Τράβις Κον.
«Είμαστε μία καινούρια ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα», είπε για τους «Φρουρούς της Αχαΐας» ο προπονητής τους, Νίκος Βετούλας στον SportFM Patras και τόνισε: «Ο Απόλλωνας είναι μια διαφορετική ομάδα από πέρσι αλλά πιστεύω ότι όλοι θα βοηθήσουν σημαντικά. Οι ξένοι που πήραμε, ο Μάριος Μπατής και ο Γάϊος Σκορδίλης, μαζί με το υπόλοιπο ρόστερ θα βοηθήσουν να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρσι».
Ο Μάριος Μπατής ήταν η πιο «ηχηρή» ελληνική μεταγραφή των «Φρουρών της Αχαΐας» το φετινό καλοκαίρι και επισήμανε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους μας. Έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά. Ξεκινάμε σήμερα και εύχομαι για τον Απόλλωνα να κάνει ότι καλύτερο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ξέρω ότι στο γήπεδο υπάρχει πάντα ζεστή ατμόσφαιρα από τον κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να τους στείλω κάποιο μήνυμα γιατί σίγουρα θα είναι δίπλα μας».
«Κάθε αρχή και δύσκολη», δήλωσε ο Γάιος Σκορδίλης, η δεύτερη σημαντική μεταγραφή Έλληνα παίκτη του Απόλλωνα. «Είμαστε μία ομάδα με νέο ρόστερ». «Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο από πέρσι και να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Απόλλωνα», υποσχέθηκε ο Κερκυραίος σέντερ.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Απόλλωνα με τον Νίκο Βετούλα από αριστερά: Μπατής, Κον, Γκάλογουεϊ, Φιτζπάτρικ, Πεν και Σκορδίλης

Η διοίκηση των «Φρουρών της Αχαΐας» καλωσορίζει νέους και παλιούς παίκτες

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Κώστας Καραπάνος (αριστερά) με τον μάνατζερ Σταύρο Δανιήλ (στην μέση) και τον Νίκο Βετούλα (δεξιά)

Ο τέως πρόεδρος του Απόλλωνα Βασίλης Λιανός με τον νέο Μάριο Μπατή και τον αρχηγό Νίκο Αργυρόπουλο

Πριν την προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός

Ο Νίκος Βετούλας δίνει τις πρώτες οδηγίες

Το πρώτο κάρφωμα του Φιτζπάτρικ στην Περιβόλα
 
 
 
 

Σχετικά άρθρα