«Πάνω από 4,5 εκ. δολάρια ο Μπενίτες»

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Παραγουάης έκανε ο Αλμπέρτο Ακόστα, πρόεδρος της Γκουαρανί, σχετικά με τη μεταγραφή του Χόρχε Μπενίτες στον Ολυμπιακό και ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με όρους της συμφωνίας. 
 
«Υπήρχαν τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ήθελαν τον Μπενίτες. Δεν έκλεισε σε σύλλογο της Γερμανίας και κατέληξε στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του είναι κλεισμένη από όλες τις πλευρές. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που πήγε στον Ολυμπιακό, μια μεγάλη ομάδα. Θα πετύχει, το πιστεύω, θα κάνει καλή σεζόν.
 
Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που συμμετέχει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο. Κρατήσαμε ποσοστό μεταπώλησης για τον Μπενίτες, που πήγε με κανονική μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Πουλήσαμε το 85% του “Κονέχο” και έμεινε σε εμάς το 15%.
 
Η μεταγραφή του Μπενίτες κόστισε περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια δολάρια και είναι χαρά για εμάς στην Γκουαρανί να δίνουμε ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό μας βοηθάει να εξελιχθούμε, να δουλεύουμε σωστά και να κερδίζουμε τίτλους», τόνισε ο Παραγουανός παράγοντας.

Σχετικά άρθρα