Χριστόπουλος: «Πιστεύω στην ομάδα»

Υπομονή και πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και της ομάδας ζήτησε από τους φιλάθλους του Πλατανιά Χανίων ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της Π.Α.Ε., με αφορμή την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015.

«Και οι παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή χρειάζονται κάποιο χρόνο προσαρμογής, γιατί δεν βρέθηκαν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μαζί μας, αλλά και οι παίκτες που υπήρχαν στην ομάδα, για να προσαρμοστούν στις καινούριες ιδέες, στον καινούριο ρυθμό, στην καινούρια φιλοσοφία, χρειάζονται και αυτοί τον χρόνο τους. Γι” αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω κι εσάς (σ.σ. δημοσιογράφους) και τους φιλάθλους μας να μην τους κρίνετε αυστηρά στην αρχή. Μπορείτε να κάνετε αυστηρή κριτική σε εμένα, αλλά θα ήθελα να υπάρχει υπομονή με τους ποδοσφαιριστές και να τους κρίνετε όταν θα φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστόπουλος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι το ρόστερ της ομάδας θα αποτελείται, πιθανότατα, από 24 ποδοσφαιριστές και 4 τερματοφύλακες και μίλησε για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, αλλά και επιμέρους ποδοσφαιριστών που εντάχθηκαν σε αυτήν μετά την έναρξη της προετοιμασίας, για το δύσκολο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά και για την επιλογή του να μην προτιμά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, να δουλεύει με δανεικούς ποδοσφαιριστές.

Σχετικά άρθρα