Σίγουροι για Μανωλά, «φρένο» Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ ρωτήθηκε για τον Κώστα Μανωλά μετά το ματς της Άρσεναλ με την Μπεσίκτας και αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας ότι υπάρχει ένας προβληματισμός για τις απουσίες στην άμυνα αλλά η ομάδα του δεν είναι κοντά στη μεταγραφή κανενός παίκτη.
 
Την ίδια ώρα όμως, στην Αγγλία επιμένουν ότι η Άρσεναλ είναι μια ανάσα από τον στόπερ του Ολυμπιακού και μάλιστα τονίζουν ότι επίκεινται οι ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή ώστε να κλείσει η μεταγραφή. Εικάζουν μάλιστα ότι ο Μανωλάς είναι στην Αγγλία με άδεια του Ολυμπιακού για να τελειώσει το θέμα. 
 
Για τον Μανωλά παραμένει το ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Ρόμα. Στην Ιταλία γράφουν ότι η Γιούβε θέλει να δανειστεί για ένα χρόνο τον παίκτη με 2 εκ. ευρώ και να βάλει οψιόν 10 εκ. ενώ και η Ρόμα είναι έτοιμη για να κάνει μεγάλη προσφορά. 
 
Στην Πορτογαλία γίνεται ξανά λόγος για έντονη πίεση της Μπενφίκα για τον Ανδρέα Σάμαρη με την προσφορά των Αετών στα 8 εκ. ευρώ, ενώ παραμένουν τα σενάρια για ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον Μανιάτη και τουρκικών για τον Χολέβα. 

Σχετικά άρθρα