Δεύτερος στα 50μ. ο Χρήστου

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ ύπτιο στο πλαίσιο της 4ης ημέρας των 2ων Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας που διεξάγονται στο Νανζίνγκ της Κίνας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με επίδοση 25.44 ήταν 2ος πίσω από το Ρώσο Εβγκένι Ρίλοφ, ο οποίος με χρόνο 25.09 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και χάρισε μια ακόμα σημαντική διάκριση στην ελληνική κολύμβηση. Τρίτος ήταν ο Ιταλός Σιμόνε Σαμπιόνι τερματίζοντας σε χρόνο 25.47.

Στον αυριανό τελικό των 50μ ύπτιο θα αγωνιστεί η Ελεάννα Κουτσουβέλη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με επίδοση 29.28 τερμάτισε 4η στην 1η ημιτελική σειρά και με συνολικά τoν 8οκαλύτερο χρόνο θα προσπαθήσει να πλασαριστεί σε μια καλή θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Στο ίδιο αγώνισμα, η Ελισάβετ Πάντη τερμάτισε 7η στην πέμπτη προκριματική σειρά με χρόνο 30.41 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Η Ελισάβετ Πάντη θα συνεχίσει τις προσπάθειες της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων συμμετέχοντας αύριο στην 4η προκριματική σειρά των 50μ ελεύθερο. Το ίδιο και ο Φώτης Μυλωνάς που αγωνίζεται στη 2η προκριματική σειρά των 100μ ελεύθερο.

Σχετικά άρθρα