Ξεκινάει προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Αύριο (21/08) ξεκινάει την προετοιμασία του ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στο ΟΑΚΑ προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας και συναντήσει τους παίκτες του μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι. Από το Καρπενήσι θα απουσιάσει και ο Τζέιμς Γκίστ ο οποίος έχει πάρει άδεια από την ομάδα για να παραμείνει στις ΗΠΑ για μία προσωπική του υπόθεση.
Παπαγιάννης και Κόνιαρης θα ενσωματωθούν στην ομάδα το Σάββατο (23/08) ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας. Από την άλλη μεριά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θα μπει στην ομάδα μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με την Εθνική.
Το Σάββατο (23/08) ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για Καρπενήσι, εκεί που πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μέχρι και την Τετάρτη 03/09.
Στις 12-14 Σεπτεμβρίου οι πράσινοι θα βρίσκονται στην Γαλλία και θα συμμετέχουν σε διεθνές τουρνουά με τις Στρασμπούρ, Μπάγερν Μονάχου και του Ερυθρού Αστέρα.
Στην Θεσσαλονίκη σε τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη θα βρεθούν οι πρωταθλητές στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Ενώ στις 27 και 28 του ίδιου μήνα θα μεταβούν στο Κάουνας για την συμμετοχή τους σε τουρνουά.
Τέλος, στις 4 και 5/10 το συγκρότημα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα είναι στη Μόσχα προκειμένου να συμμετάσχει στο «Gomelsky Cup», το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ.
 

Σχετικά άρθρα