Ξεπέρασε τα 600 διαρκείας ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσει ήδη, περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη της σεζόν, πάνω από 600 εισιτήρια διαρκείας για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Η ενημέρωση του «Δικεφάλου» για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας:
«Αύριο ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με τις προνομιακές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο «Παλατάκι». Ήδη από σήμερα νωρίς το πρωί ξεπεράσαμε τα 600 εισιτήρια διαρκείας και συνεχίζουμε.
Η αγορά του 600ού εισιτηρίου διαρκείας έγινε μέσω internet, όπου υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html 
Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Ιωάννης Γραμμένος ήταν ο πρώτος φίλαθλος του ΠΑΟΚ που ήρθε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena και πήρε το υπ’ αριθμόν 603 εισιτήριο διαρκείας.
Θυμίζουμε ότι και αύριο, Παρασκευή 22/8, τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα και θα είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των διαρκείας με τιμές που ξεκινούν από 56€ για όσους ήταν κάτοχοι την περσινή σεζόν και θα ανανεώσουν τις θέσεις και από 64€ για νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας».
 

Σχετικά άρθρα