«Κανένα νέο για Μανωλά»

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι για να πωληθεί ο Κώστας Μανωλάς στις ομάδες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχει την κατάλληλη πρόταση που θα φτάνει στις απαιτήσεις που έχουν τεθεί για τον διεθνή αμυντικό.
 
Μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ούτε από την Άρσεναλ ούτε από τις ιταλικές ομάδες (Γιουβέντους, Ρόμα) που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, οπότε και ο Ολυμπιακός δεν δίνει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή.
 
Ο Μανωλάς είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Γιάννη Βρέντζο, προφανώς για τη συγκεκριμένη υπόθεση, λίγη ώρα μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης. 
 
Όσον αφορά στο θέμα στράικερ, στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι ο βασικός στόχος είναι να αποκτηθεί ο Πουλίδο και περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις για τον Μεξικανό φορ. Ενώ δεν επιβεβαιώνουν ότι έχουν κατά νου να πάρουν άλλον παίκτη εάν καθυστερήσει η δικαστική εξέλιξη της διαμάχης του παίκτη με την Τίγκρες. Ο Πουλίδο πάει στο Μεξικό για να είναι παρών στο δικαστήριο της 26ης Αυγούστου. Ο πρόεδρος της Τίγκρες έκανε δηλώσεις ζητώντας ξανά από τον Πουλίδο να επιστρέψει στην ομάδα και να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους. 
 
Στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγ΄παλη ικανοποίηση για την παρουσία χιλιάδων φίλων της ομάδας στην ανοιχτή προπόνηση και το ίδιο περιμένουν ότι θα συμβεί το βράδυ του Σαββάτου, με το γήπεδο γεμάτο στην πρεμιέρα με τη Νίκη Βόλου.

Σχετικά άρθρα