Μπεργκ: «Είχα πετύχει 4 γκολ παλιά στην Ολλανδία»

Ο Μάρκους Μπεργκ ,μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV, μετά το σόου του επί της Μίντιλαντ, απέδειξε ότι πατάει πολύ γερά στη γη και εξήγησε ότι η ομάδα πρέπει να πάει βήμα-βήμα.

«Νικήσαμε 4-1 κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Μετά το 0-1, πετύχαμε 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Έβαλα και το τέταρτο γκολ κι είμαστε πολύ καλά. Μετά το πέναλτι που ισοφαρίσαμε όλοι αισθανθήκαμε πολύ καλύτερα. Μπήκε σε σημαντικό σημείο. Είχαμε όλοι καλό προαίσθημα ότι θα βάλουμε πολλά γκολ».

 

Σε ερώτηση αν έχει ξαναβάλει 4 γκολ, απάντησε:

«Είχα βάλει 4 γκολ στην Ολλανδία πριν από 6-7 χρόνια, είχε γίνει πολλά χρόνια πριν, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος που το ξαναπέτυχα».

 

Στην επισήμανση ότι 4 γκολ έχει να βάλει παίκτης του Παναθηναϊκού από τον αγώνα με την Ζενές Ες στο δρόμο για τον τελικό του Ουέμπλει κι αν αυτό είναι σημαδιακό, ο Μπεργκ απάντησε απολύτως προσγειωμένος:

 «Όχι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Είναι πάρα πολύ μακρινό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι. Θα πάμε στους ομίλους και βλέπουμε. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Σχετικά άρθρα