Κουμπάρεφ: «Δε φτάνει το 1-0»

Ο προπονητής της Ζίμπρου Όλεγκ Κουμπάρεφ μετά τη νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ μίλησε για ένα δύκολο παιχνίδι που έρχεται στην Τούμπα, καθώς θα ήθελε κι ένα δεύτερο γκολ εντός έδρας. 

Αναλυτικά:

Για το που κρίθηκε το ματς: “Στις στημένες φάσεις. Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο γιατί έχουμε και άλλο ματς μπροστά μας. Εμείς δημιουργήσαμε φάσεις γιατί ο ΠΑΟΚ μόλις μπαίνει στους επίσημους αγώνες. Ετσι στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερες δυνάμεις και καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε κάνοντας φάσεις αλλά και σκοράροντας”. 

Για το αν τον ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα: “Θα θέλαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ αλλά δεν μπορείς να το πεις αυτό παίζοντας απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν αρχίσει ένα ματς. Γενικώς όμως έχοντας υπόψη μας και την δυναμική του ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα είναι καλό αλλά θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου. Εμεις κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα αλλά δεν προκριθήκαμε”. 

Για την τακτική που θα ακολουθήσει στην Τούμπα: “Εμείς θα πάμε εκεί για το καλύτερο και δεν μπορείς να πεις κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα φιλικά με σπουδαίους αντιπάλους και πιθανώς να επηρεάστηκε προετοιμαζόμενος ότι θα παίξει απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα όπως είμαστε εμείς”.

Σχετικά άρθρα