Ο Τοτσέ θέλει… Μήτρογλου

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον Κώστα Μήτρογλου, ο Χοσέ Τοτσέ, στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους. Η ομάδα του, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έχει βάλει εδώ και ημέρες τον Έλληνα επιθετικό στο στόχαστρό της και ο πρώην φορ του τριφυλλιού πιστεύει με… κλειστά τα μάτια ότι θα πρέπει να τον αποκτήσουν.

«Πρόκειται για έναν σπουδαίο, εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Είναι ψηλός, είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και αμύνεται καλά. Καταλαβαίνω για ποιο λόγο η Φούλαμ δαπάνησε τόσα χρήματα για να τον πάρει από τον Ολυμπιακό. Θα είναι ευπρόσδεκτος αν έρθει. Ξέρουμε ότι η ομάδα προσπαθεί να τον πάρει και να είστε σίγουροι ότι θα είναι ευπρόσδεκτος», τόνισε αρχικά ο 31χρονος φορ.

Πάντως στις χτεσινοβραδινές συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων δεν βρέθηκε ξανά η χρυσή τομή καθώς οι Λονδρέζοι αξιώνουν πάρα πολλά ακόμα και για δανεισμό του. Συγκεκριμένα ζητούν 3 εκ. ευρώ,΄ενώ απο την πλευρά του και ο Μήτρογλου θέλει 2εκατ ευρώ, γεγονότα που αποτελούν μέχρι σήμερα αξεπέραστο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Σχετικά άρθρα