Τα τρία μέτωπα που υπάρχουν στον Άρη

Ο Άρης καλείται να λειτουργήσει μέσα από μια νέα πραγματικότητα μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την απόφαση της γενικής συνέλευσης να οδηγηθεί ο σύλλογος στον δρόμο-διέξοδο της Γ΄ εθνικής.

Η υλοποίηση της απόφασης αυτής έχει άμεση σχέση με το ποιοι θα «τρέξουν» τις εξελίξεις κάτω από την ασφυκτική πίεση του χρόνου και μετά από ένα χαμένο τετράμηνο-πεντάμηνο. Από τη στιγμή που οι Στεφανίδης, Ελευθεριάδης δήλωσαν ότι δεν θα υπογράψουν την αδυναμία συμμετοχής του Άρη στη Football League, η ΚΜΑ, ο ΑΣ, η οικογένεια του Άρη καλούνται να βρουν τους ανθρώπους που θα βγουν μπροστά. Όπως είναι καθοριστικής σημασίας να βρεθούν οι εκκαθαριστές.

Mε απλά λόγια τρεις είναι οι άξονες:

Α. Ποιοι θα είναι στη μεταβατική περίοδο.

Β. Ποιοι θα είναι οι διαχειριστές.

Γ. Ποιοι θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση.

Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Γαλανός έχει φωνάξει παρών, ώστε να συμμετέχει στη Γ΄ εθνική και να οδηγήσει τον σύλλογο. Έχει υποσχεθεί χρήματα και σχέδιο. Καλείται και αυτός να γίνει πιο συγκεκριμένος, να ανοίξει τα χαρτιά του, ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, πώς θα προχωρήσει. Με πράξεις. Έστω κι αν πέρασαν τόσοι μήνες.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να φανεί στην πράξη εάν υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που θα συμμετέχουν στις διαδικασίες και θα συνταχθούν στην προσπάθεια, μετά από ενέργειες του ΑΣ Άρης.

Γιάννης Ψηφίδης και Ομηρος Φωτιάδης ήταν δύο από τα πρόσωπα που δέχθηκαν κρούση να συμμετάσχουν σε μία σύντομη διοικηση της ΠΑΕ για να δηλώσει ανάκληση συμμετοχής στο κύπελλο, ωστόσο εμφανίζονται διστακτικοί.

Οι δύο παράγοντες του Αρη επισκέφτηκαν το πρωί την ΦΑΕ και προσπάθησαν να ενημερωθούν για το τι ευθύνες μπορεί να προκύψουν για τα μέλη της διοίκησης, που θα αποφασίσει τη λύση της εταιρείας.

Αμφότεροι εμφανίζονται διστακτικοί σε μία τέτοια κίνηση από πλευράς τους και αν τελικά αρνηθούν ο σύλλογος θα βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδο, για υλοποίηση της χθεσινοβραδινής απόφασης του σώματος της ΚΜΑ για εκκαθάριση μέσω Γ’ Εθνικής.

πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα