Υπέγραψε στη Γουέστ Μπρομ ο Σαμαράς!

Παίκτης της Γουέστ Μπρομ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Σαμαράς. Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε στο Μπέρμιγχαμ, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην κλινική Hawthorns και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Η Γουέστ Μπρομ νίκησε τον ανταγωνισμό που συνάντησε από διάφορες ομάδες της Ευρώπης και έκανε δικό της τον 29χρονο διεθνή επιθετικό που έμεινε ελέυθερος από τη Σέλτικ μετά από έξι σεζόν.
Ο Σαμαράς θα βρει ισχυρό ανταγωνισμό για να μπει στην αρχική ενδεκάδα του Άλαν Ιρβάιν καθώς στη θέση του υπάρχουν ακόμα ο Μπράουν Ιντέγε, που είναι η μεταγραφή ρεκόρ του συλλόγου, ο Βίκτορ Ανιτσέμπε και ο Σαίντο Μπεραχίνο. O Έλληνας επιθετικός θα παρακολουθήσει από την εξέδρα, όπως ήταν λογικό, το αυριανό παιχνίδι της νέας του ομάδας με τη Σαουθάμπτον. 
«Αποκτήσαμε έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία και είμαι χαρούμενος να καλωσορίσω τον Σάμι στον σύλλογο. Τώρα έχουμε τέσσερις επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό μας δίνει ευελιξία και τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κάθε παιχνίδι και να καλύπτουμε τραυματισμούς.» είπε ο Άλαν Ιρβάιν.

Albion make former @celticfc striker Georgios Samaras their ninth summer signing @EthnikiOmada #wba pic.twitter.com/65549Yqyak
— West Bromwich Albion (@WBAFCofficial) August 22, 2014

Σχετικά άρθρα