Γρήγορες και νόστιμες μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, προσούτο και σύκα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br /><span style="text-decoration: underline;">Για τις μπρουσκέτες</span><br />15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτας<br />200 γραμμάρια καστικίσιο τυρί<br />15 συκα<br />Φύλλα ρόκας<br />Αλάτι<br />Πιπέρι<br />Ελαιόλαδο</p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Κόβετε τη μπαγκέτα σε λεπτές πλάγιες φέτες και τις φρυγανίζετε στο γκριλ του φούρνου για 3 – 4 λεπτά από κάθε πλευρά.<br /><br />Αλείφουμε τις μπρουσκέτες με λίγο από το κατσικίσιο τυρί, ρόκα, από ένα σύκο κομμένο στη μέση και προσούτο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο.<br /><br /> </p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</h4>
<p>Sidagi.gr </p>

Σχετικά άρθρα