Αρχίζει χωρίς Αμερικανούς ο Άρης

Αρχίζει αύριο (25/8, 5.30 μ.μ.) στο Παλέ η προετοιμασία του Άρη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Από την αυριανή πρώτη θα απουσιάσουν οι δύο νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί Τόρεϊ Τόμας, ΛαΜάρκους Ριντ, που θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία την Δευτέρα 1 του επόμενου μήνα Σεπτεμβρίου και οι Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Μοχάμεντ Πάσαλιτς, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Βουλγαρία και την Βοσνία αντίστοιχα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015. Οι Βεζένκοφ και Πάσαλιτς θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία στις 5/9.

Η ανακοίνωση των «κίτρινων»:

«Αύριο (25/8) στις 17:30 θα γίνει στο «Nick Galis Hall» η πρώτη συγκέντρωση του ΑΡΗ για τη νέα σεζόν.

Το «παρών» στην «πρώτη» θα δώσουν οι Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης, Πέτρος Γερομιχαλός, Γιάννης Καραθανάσης (θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και γίνονται συζητήσεις για να αποκτηθεί), Δημήτρης Φλιώνης, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας, Δημήτρης Σαμαράς .

Απόντες θα είναι οι Αμερικανοί, Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ, όπως και οι διεθνείς, Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Οι δύο πρώτοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την 1η Σεπτεμβρίου. Οι Βεζένκοφ, Πάσαλιτς θα τελειώσουν τις διεθνείς υποχρεώσεις τους στο τέλος του μήνα και μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση, θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του ΑΡΗ στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου, οι φωτογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία παρακαλούνται να βρίσκονται στο «Nick Galis Hall» στις 17:00 για τις απαραίτητες δηλώσεις».

Στην φωτογραφία ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Πρίφτης

Σχετικά άρθρα